Gewoon Zakelijk
Image default
Bouw en onderhoud

Verticale lamellen: het mag weer!

Verticale lamellen: het mag weer!

Als je aan raambekleding voor je kantoor denkt, dan kom je al snel uit bij verticale lamellen. Deze klassieke vorm van raambekleding bestaat uit verticale stroken die naast elkaar in een rails zijn geplaatst. Deze lamellen kunnen draaien in de rails, waardoor je ze of helemaal aan elkaar laat aansluiten zodat ze zijn gesloten, of je kunt ze los van elkaar draaien in elke gewenste positie. Zo kun je spelen met lichtinval en privacy.

Verticale lamellen van pvc

De traditionele verticale lamellen die iedereen kent zijn gemaakt van PVC. Deze hebben als voordeel dat ze antibacterieel en heel eenvoudig schoon te houden zijn. Bij Marasol is er keuze tussen maar liefst vier lamelbreedtes, variërend van 5,2 centimeter tot 12,7 centimeter. Alle lamelbreedtes hebben hun eigen uitstraling.

Stoffen lamellen

Als je klassieke gordijnen mooi vindt, maar op zoek bent naar het gemak van lamelgordijnen, dan kun je kiezen voor lamellen van stof. Deze zijn er in vele stofsoorten en uitvoeringen. Van transparant, extra zonwerend, lichtdoorlatend tot verduisterend. De stoffen lamellen zijn verkrijgbaar in vele kleuren en drie lamelbreedtes. Je kunt ervoor kiezen ze standaard met verbindingskettingen onderin te laten maken, maar het is ook mogelijk de lamellen los van elkaar te laten met ingestikt ondergewicht.

Aluminium verticale lamellen

Naast de pvc en stoffen lamellen heeft Marasol ook aluminium lamellen in haar assortiment. In drie lamelbreedtes is er keuze tussen vele mooie afwerkingen en structuren. Kies bijvoorbeeld voor strak mat zwart of voor extra lichtinval voor wit zijdeglans met gaatjes. De geperforeerde lamellen laten extra licht door, maar zorgen wel voor optimale privacy.

Andere raambekleding voor kantoor

Eigenlijk is iedere vorm van raambekleding passend voor een kantoor. Afhankelijk van je wensen kan Marasol je adviseren over wat de best passende oplossing is voor de raampartijen. Hierbij wordt onder andere gekeken naar montagemogelijkheden, gebruiksgemak en bediening.

Naast lamellen heeft Marasol plisségordijnen, rolgordijnen, houten en aluminium jaloezieën en vouwgordijnen in haar assortiment. Alle raambekleding van Marasol is ook verkrijgbaar met elektrische bediening. Zowel met batterijmotor of voor aansluiting op 230V.

Kleurstalen

De meest verkochte producten van dit moment zijn toch wel zwarte elektrische jaloezieën. Dat is niet zo gek met zo’n uitgebreide collectie zwarte lamellen. Er is keuze tussen hout en aluminium. Binnen de houten jaloezieën kun je kiezen tussen lamellen van 5 cm en 6,5 cm breed. De alluminium jaloezieën hebben lamelbreedtes varierend van 1,6 cm tot 7 cm. Zwarte jaloezieën zijn er in mat, zijdeglans, glans, met houtnerf, strak gelakt of met structuur. Omdat er zo veel verschillende soorten zijn biedt Marasol de mogelijkheid gratis en vrijblijvend kleurstalen aan te vragen. 

Online advies

Twijfel je over de mogelijkheden voor je raampartijen? Marasol kijkt graag met je mee. Als je een foto van de raampartijen stuurt met je wensen erbij, kijkt Anna van Marasol naar de mogelijkheden en mooiste oplossingen.

 

https://marasol.nl/verticale-lamellen/