Gewoon Zakelijk
Image default
Personeelszaken

4 redenen waarom je het jaar met je werknemers goed af zou moeten sluiten

Veel bedrijven vinden een bedrijfsfeest leuk, maar de tijd en kosten die het met zich meebrengt minder leuk. Toch brengt het houden van een bedrijfsfeest vele voordelen voor zowel het bedrijf als het personeel. Wij geven je 4 redenen waarom je het jaar met je werknemers goed af zou moeten sluiten. 

  1. Motivatie

Door een leuk bedrijfsfeest te organiseren voor het personeel laat je als organisatie zien dat je jouw personeel waardeert. Deze waardering uit zich vaak in motivatie op de werkvloer waardoor je positieve bedrijfsresultaten terug ziet. 

  1. Teambuilding

Een bedrijfsfeest is de uitgelezen gelegenheid om de onderlinge band van het team te versterken. Dit kun je bevorderen door een activiteit te organiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een pubquiz of een feestquiz. Het personeel wordt in groepen ingedeeld en gaat de strijd met elkaar aan tijdens een hersenkrakende quiz. Tijdens een teambuilding activiteit is het dan ook leuk om personeel van verschillende afdelingen bij elkaar in een groep te zetten. Zo wordt het samenwerken en communiceren buiten de vertrouwde afdeling gestimuleerd. 

  1. Successen vieren

Wellicht hebben jullie het afgelopen jaar veel doelen en successen behaald, of hebben jullie een zakelijk jubileum dat gevierd mag worden. Om stil te staan bij de resultaten die zijn behaald en om het harde werk van alle medewerkers te belonen is een bedrijfsfeest de perfecte gelegenheid! Wellicht wil je ook graag jouw zakelijke partners uitnodigen om de banden weer eens aan te halen en goodwill te creëren. Bij een bedrijfsfeest kun je aan veel verschillende opties denken; Bedrijfsfeest DJ, Borrel, Diner of Pubquiz. Bij al deze opties speelt entertainment een grote rol. laat je dus goed adviseren door een specialist.

  1. Een bedrijfsfeest om nooit te vergeten

Tijd om een knalfeest te organiseren! Wist je dat je een DJ goed kunt combineren met live artiesten zoals een saxofonist, zangeres of violist? Door live artiesten toe te voegen is er meer interactie op het feest en staat de dansvloer in no-time vol! Naast deze opties is het ook mogelijk om een DJ te combineren met een band! Een band speelt vaak 3x 45 minuten en heeft tussendoor pauzes. Om geen stilte te laten vallen kan de DJ in de pauze van de band juist die nummers draaien die de band niet kan spelen. Ook kan de DJ zorgen voor muziek tijdens de in- en uitloop van het feest. 

Alles is mogelijk, behalve een lege dansvloer

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een spetterend Bedrijfsfeest? Neem contact op met SKYFLY entertainment, jouw specialist in entertainment.