Gewoon Zakelijk
Image default
Zakelijke dienstverlening

Waarom uw bedrijfspand verkopen aan een verkoper?

Het verkopen van uw bedrijfspand is een geweldige manier om geld in te zamelen voor uw bedrijf. Er zijn een paar redenen waarom u zou moeten overwegen om uw bedrijfsruimte te verkopen. Als u overweegt uw bedrijfsruimte te verkopen, zijn er een paar dingen waar u rekening mee moet houden voordat u de knoop doorhakt. Als het gaat om de verkoop van uw commercieel onroerend goed, moet u rekening houden met de juridische aspecten van de verkoop en met fiscale gevolgen voor zowel u als de koper. Een vastgoed investeerder zoals Damborg kan u hierbij goed adviseren.

Hoe en wanneer het verkoopproces te starten?

Het startpunt van het verkoopproces is het achterhalen van de waarde van uw eigendom. Dit omvat een paar stappen die u uiteindelijk zullen helpen bepalen wat uw eigendom waard is. Wanneer start je het verkoopproces?

– U dient het verkoopproces te starten wanneer u klaar bent om uw bedrijfspand te verkopen;

– Begin met een professionele taxatie en gebruik deze informatie om een prijsklasse voor uw eigendom vast te stellen;

– Wanneer u een aanbieding heeft, is het tijd om deze op de markt te brengen.

Wat zijn de voordelen van het verkopen van uw bedrijfspand?

Uw bedrijfspand verkopen is een geweldige manier om geld te verdienen. Het kan een goede investering zijn voor u en uw gezin. Er zijn veel voordelen verbonden aan het verkopen van uw bedrijfspand. Je kunt het verkopen aan iemand die het gaat gebruiken voor zijn bedrijf of je kunt het verkopen aan iemand die gaat renoveren en de ruimte voor zijn eigen bedrijf gaat gebruiken. De voordelen van het verkopen van uw bedrijfspand zijn onder meer:

– U krijgt het geld vooraf;

– U hoeft zich geen zorgen te maken over het vinden van een nieuwe huurder;

– U hoeft zich geen zorgen te maken over het vinden van een nieuwe locatie.

De keerzijde van het verkopen van uw bedrijfspand

Het verkopen van uw bedrijfspand kan een goede optie zijn als u een nieuw bedrijf wilt starten of verhuizen. Er zijn echter enkele nadelen waarvan u zich bewust moet zijn voordat u de beslissing neemt. De keerzijde van het verkopen van uw bedrijfspand is dat dit kapitaalverlies tot gevolg heeft. Het andere nadeel is dat u een lager rendement op uw investering zou kunnen krijgen omdat de onroerendgoedmarkt de laatste tijd moeilijke tijden heeft doorgemaakt.