Gewoon Zakelijk
Image default
Horeca

Stretchtenten als blikvanger in de horeca

Heb jij als horecaondernemer behoefte aan overdekking van je terras tegen weerselementen? Dan is een stretchtent de ideale oplossing. Bovendien is het ook nog eens een mooie blikvanger die veel kan toevoegen aan de sfeer op je terras.

De stretchtent als blikvanger van jouw terras

Felle zon of een regenbuitje zijn redenen waarom jouw klant nu even niet op jouw terras wil zitten. En dat wil je als horeca ondernemer natuurlijk voorkomen! Maak daarom gebruik van handige en flexibele stretchtenten. Deze zijn uiteraard waterdicht en bieden ook bescherming tegen wind.

Sfeerverhogend

Bij Creative Tent Systems, de specialist op het gebied van professionele tentsystemen en overkappingen, vind je voor elke gelegenheid en elke situatie een flexibele tentoplossing. Met diverse opties in doeken, negen verschillende afmetingen en een ruime keuze aan kleuren biedt de stretchtent bovendien ook nog een kans om het aangezicht en de sfeer van jouw terras te verhogen volgens jouw ideeën. Zo wordt de stretchtent een blikvanger van jouw terras die voorbijgangers uitnodigt om een hapje of drankje te komen doen. 

Ook voor evenementen en feesten

Een stretchtent is niet alleen een echte blikvanger voor het terras van een restaurant of café, het is ook heel goed in te zetten als overkapping voor diverse evenementen in de open lucht. Denk daarbij aan bruiloften, jubileumfeesten en festivals.

Maatwerk stretchtenten

Is er geen standaardoplossing beschikbaar voor jouw terras of openlucht evenement? Geen paniek! Dan is er de optie voor maatwerk stretchtenten. Dit biedt een passende oplossing voor werkelijk elke gelegenheid. De ervaren deskundigen van de specialist in overkappingen adviseren je graag over de vele opties die er zijn.

Stretchtent kopen

Wil jij een stretchtent kopen? Doe dat dan bij de specialist in overkappingen! Dan ben je verzekerd van de beste kwaliteit, een ruime keuze en een probleemloze bevestiging. Past een nieuw exemplaar niet in je budget? Er zijn ook gebruikte tenten op voorraad! Zo is er voor elke situatie en elk budget een overkapping mogelijk. Alle offertes zijn natuurlijk geheel vrijblijvend en worden binnen 48 uur opgesteld, wat handig is als je op korte termijn een overkappingsoplossing nodig hebt!

Service en onderhoud voor zorgeloos gebruik

Ook nadat je de stretchtent hebt gekocht kun je voor onderhoud en service gebruik blijven maken van de jarenlange kennis en ervaring van de tentexperts. Ze kunnen het periodieke onderhoud aan je tent verzorgen zodat deze in absolute topconditie blijft. Bovendien kun je gebruik maken van de montage- en demontageservice waarbij de specialisten aan het begin van het seizoen of van het evenement de overkapping voor je monteren en deze aan het einde van het seizoen of evenement weer demonteren. Dat scheelt jou en je personeel een heleboel werk en gedoe!