Gewoon Zakelijk
Image default
Telecommunicatie

ICT bedrijf in Hengelo voor Office 365 en Xelion

Jouw ICT partner in Hengelo

Wij zijn NEWMINDS systems – ICT bedrijf uit Hengelo. Met een toegewijd team van software en it-specialisten bedienen wij de Twentste MKB markt op het gebied van ICT, cloudsoftware en hardware. Wij geloven in de kracht van goed werkende IT systemen die bijdragen aan het succes van organisaties. NEWMINDS systems is een ICT generalist met expertises op vele vlakken. Denk hierbij aan softwareontwikkeling, security, cloud en architectuur. Maar ook internet telefonie en Microsoft Dynamics behoren tot onze specialisaties. Als Microsoft partner kunnen wij alle Microsoft Office en cloud diensten aanbieden tegen scherpe maandtarieven.

Wat kan NEWMINDS systems voor jou doen

Een greep van de mogelijkheden die onze medewerkers voor jouw organisatie kunnen betekenen zijn:

    slim inrichten van processen installeren van Microsoft Offce suite Ondersteuning op locatie en op afstand Installeren van updates Onderhoud apparatuur & monitoring 24/7 support SQL server optimalisatie

ICT ontzorgd met Microsoft 365

De meest bekende software suite die wij leveren aan klanten is Office 365. Iedere organisatie die professioneel wil werken maakt gebruik van slimme office apps met daarbij de vele voordelen die het biedt. Office 365 maakt het mogelijk eenvoudig bestanden te delen, al je e-mails in de cloud te hebben, en met apps zoals Sharepoint of Teams (videobellen) kun je slimmer werken waar je ook maar bent. NEWMINDS systems ondersteunt bedrijven bij de inrichting van Office apps. Als Microsoft 365 partner kunnen wij alle licenties krijgen en apps installeren.

Vraag een ICT scan aan

Wil jij graag weten of jouw huidige ICT wel ‘gezond’ is en voldoet aan alle veiligheidscheck? Met de ICT scan van NEWMINDS systems brengen we jouw ICT infrastructuur in kaart en leggen we bloot wat mogelijke risico’s en pijnpunten kunnen zijn. Hierbij gaan onze professionals kijken naar kwetsbaarheden en bedreigingen van buitenaf, of checken we zaken als noodstroom, antispam en andere antivirus maatregelen. Ook zeer actueel is het hebben van een veilige online backup. Met de steeds grotere risico op ransomware is het extra belangrijk om je data veilig op te slaan in de cloud, waar ransomware niet bij kan.

Internet telefonie met Xelion

NEWMINDS systems is tevens partner van Xelion internet telefonie. De naam zegt het al, Xelion biedt de mogelijkheid om te bellen via VoiP. Bellen via het internet geeft vooral voor bedrijven en ondernemers veel voordelen. Zo kun je bellen met je mobiel via een vast nummer, kun je eenvoudig doorschakelen naar collega’s, een digitaal wachtscherm maken met keuzetoetsen en zijn tot slot de belkosten stukken lager dan traditioneel bellen. Maar er is aan meer gedacht dan alleen dat.

Zo kun je met Xelion ook een slimme koppeling leggen met CRM systemen. Bellen en gebeld worden met altijd de meest actuele CRM data van klanten en leveranciers bij de hand. En dankzij de handige app heb je alles binnen handbereik op je mobiel. Klinkt goed niet waar? Voor de integratie van Xelion kun je een beroep doen op de specialisten van NEWMINDS systems. Bel ons op +31 74 20 20 112 of stuur een mail naar info@newmindssystems.nl.

https://www.newmindssystems.nl/