Gewoon Zakelijk
Image default
Kleine bedrijven

Gedenksteen: een blijvende herinnering

In een tijd van rouw en herinnering is het creëren van een gedenksteen op een graf een blijvende manier om uw dierbaren te eren. Grafkunstenaar Jeroen Stok van Memorabel Afscheidsmonumenten biedt een persoonlijke benadering in het ontwerpen en realiseren van unieke gedenktekens die de essentie van de overledene weerspiegelen.

Diversiteit in grafmonumenten

Bij het kiezen van een gedenksteen zijn er diverse mogelijkheden, van staande grafstenen tot liggende grafzerken, en zelfs uniek ontworpen grafkunst voor bijvoorbeeld natuurbegraafplaatsen. Deze monumenten worden op maat gemaakt om een tastbare en persoonlijke herinnering te behouden.

Een eervolle herinnering aan geliefden

De herinnering aan ouders, partners en zelfs baby’s of kinderen verdient een respectvolle gedenksteen. Jeroen Stok begeleidt nabestaanden door het hele proces, van het ontwerpen tot het plaatsen van het gedenksteentje, om een eerbetoon te creëren dat de herinnering aan dierbaren eert.

Duurzame materialen voor tijdloze herinneringen

Voor duurzaamheid en een blijvende uitstraling maakt Jeroen Stok gebruik van hoogwaardige materialen zoals glas, roestvast staal en cortenstaal. Deze materialen behouden hun unieke kenmerken, zelfs wanneer ze zijn blootgesteld aan de elementen.

Creatieve stijlen voor unieke grafkunst

Met een focus op modern, abstract, kleurrijk en kunstzinnig ontwerp, biedt Jeroen Stok diverse stijlen die aansluiten bij de voorkeuren van de overledene of de nabestaanden. Zijn grafkunst vertegenwoordigt altijd de essentie van de persoon waar het gedenksteentje voor is gemaakt.

Memorabel Afscheidsmonumenten: een persoonlijk gedenkteken

Memorabel Afscheidsmonumenten, opgericht door Jeroen Stok, is gebaseerd op zijn toewijding om eer te bewijzen aan dierbaren door unieke en persoonlijke gedenkstenen te ontwerpen. Door aandachtig te luisteren naar de wensen van nabestaanden, vertaalt hij hun emoties en herinneringen naar betekenisvolle en passende grafkunst en monumenten.

Voor meer informatie kijk op de website van  Memorabel.nl

https://www.memorabel.nl/soort/gedenksteen/