Gewoon Zakelijk
Image default
Informatietechnologie

Wat doe je als IT architect?

Wat doe je als IT architect?

De rol van de IT-architect is het ontwerpen of aanpassen van een informatiesysteem. Je werkt volgens de wensen en eisen van je klanten, te beginnen met het nauwkeurig in kaart brengen van hun behoeften voordat je aan een opdracht begint – dit zal helpen ervoor te zorgen dat aan alle aspecten wordt voldaan tijdens de voltooiing!

De IT-wereld is altijd in beweging. Hoe zorg je ervoor dat al die ontwikkelingen goed op elkaar aansluiten? Voor deze functie is het een uitdaging om bij te blijven met nieuwe veranderingen in dit snel evoluerende gebied van de technologie en nog steeds te leveren aan legacy-systemen eisen van vroeger tot vandaag!

Je bent een strategische denker met oog voor het grote geheel, die sterke analytische vaardigheden heeft en structureel kan denken. Je wilt ervoor zorgen dat al onze systemen op elkaar afgestemd blijven zodat we geen potentiële problemen missen voordat ze zich voordoen. Begeleid het ontwerpproces van begin tot eind en zorg ervoor dat elke stap voortborduurt op de vorige om zo een maximale impact te bereiken.

Hoe wordt ik een IT architect?

Om IT Architect te worden moet men eerst een afgeronde HBO of WO opleiding hebben in hun vakgebied. In dit geval adviseren wij Technische Informatica en Management voor diegenen die de wereld in willen als software architect met vaardigheden die gerelateerd zijn aan technisch informatie management; maar alle disciplines zijn welkom!

Bekijk onze IT architect vacatures

Bij Plus IT zijn we altijd op zoek naar getalenteerde IT-architecten. Als je op zoek bent, zoek dan niet verder! We hebben vacatures in alle expertisegebieden, waaronder cloud computing en virtualisatie, maar ook netwerkontwerp/-ontwikkeling – noem gewoon je gebied, zodat we een vacature voor je kunnen vinden. Hieronder staan enkele actuele vacatures voor IT-architecten. Klik op een van deze vacatures om direct te kunnen solliciteren.

https://plusit.nl/ontwerpers-en-it-architecten/